GS Merilin (recenze): Opravdu nastolí hormonální rovnováhu?

Menopauza a její příznaky nemusí automaticky znamenat konečnou. Příjemně a sebevědomě se můžete cítit i poté, co proběhla vaše úplně poslední menstruace. Kromě zdravějšího životního stylu, který by měl zahrnovat pohyb, spánek a kvalitní stravu, vyzkoušejte volně prodejný doplněk stravy pro zralé ženy GS Merilin.

Návaly horka a pocení, nespavost nebo přibírání na váze. Ani jeden z těchto problémů ženám v životě moc nepřidá. Zvlášť, když proti kombinaci těchto projevů menopauzy nelze často podniknout nic speciálního, ale očekává se od vás, že budete svůj život i práci zvládat stejně, jako před dvaceti lety.

Toto přelomové období však nemusíte pouze přetrpět. Zvlášť, když zdravou životosprávu můžete podpořit dlouhodobým užíváním přírodního doplňku stravy s obsahem vitamínů, fytoestrogenů a dalších látek, které mohou podpořit normální hladinu energie, hormonální rovnováhu a uvědomění, že ještě rozhodně nepatříte do starého železa.

Může být vaším dobrým spojencem GS Merilin?

O GS Merilin

GS Merilin je přírodní a nehormonální doplněk stravy od známé značky GS. Zajímavostí je, že jde o doplněk stravy nové generace, jehož užívání může podpořit vaši celkovou spokojenost se životem v náročném období perimenopauzy a menopauzy, kdy dochází k poklesu ženských pohlavních hormonů. Ve srovnání s předchozí variantou má dokonce dvakrát silnější složení.

Přečtěte si: Recenze FytoFEM

Co najdeme uvnitř?

Ve složení GS Merilin objevíme vitamíny, bylinky a další zajímavé látky, které mohou přispět ke zmírnění návalů horka a pocení. Další se spojují s podporou normální nálady, normálním stavem kostní hmoty či s podporou zklidnění a spánku.

Konkrétně v jejich průřezu najdeme:

  • Indický ženšen
  • Ploštičník hroznatý
  • Drmek obecný
  • Šácholan lékařský
  • Vitamín B6
  • Hořčík
  • Vápník
  • Vitamín D3

I když ve složení není tolik složek, jako ve volně prodejném doplňku stravy na menopauzu Womeno, i přesto vypadá dobře a bude jistě mnoha ženám plně vyhovovat.

Co o něm říkají uživatelky?

blonde woman with menopause suffering from heat and cooling with fan in bedroom

Zkušeností s GS Merilin je mnoho. Konkrétně na srovnávači zboží Heureka je s ním spokojeno 93 % žen, což není vůbec málo.

Podle dam se tento doplněk stravy velmi snadno polyká a vyhovuje jim i uživatelsky přívětivé užívání. S postupující délkou užívání mnohé dokonce zaznamenaly omezení návalů horka a pocení a vnímají, že mají mnohem lepší náladu. Další ženy zase kladně hodnotí klidnější spánek, za což může především withanie snodárná (indický ženšen).

Pokud se tedy budeme řídit slovy žen, GS Merilin a jeho užívání vám můžeme jedině doporučit.

Také máte s GS Merilin kladnou zkušenost?

Napsat komentář