Menox 45 [recenze]: Zmírnil podle zkušeností příznaky menopauzy, nebo ne?

Menopauza je pro ženy velice náročným obdobím, v průběhu kterého musí zvládat návaly horka a pocení, častou změnu nálad, nedostatek energie, nízké libido a mnoho dalších příznaků, které souvisejí se změnou hormonálních hladin. Jelikož na trhu existuje nespočet doplňků stravy, dnes se podíváme na to, jestli má smysl užívat ten s názvem Menox 45.

menox45 recenze

Ať už o to ženy stojí, nebo ne, žádná z nás se nevyhne menopauze, která ukončuje naše reprodukčně aktivní období. Jelikož v tu dobu dochází k vyhasínání funkce vaječníků, které produkují ženské pohlavní hormony, dochází k vychýlení z rovnováhy. Její narušení se projevuje širokou plejádou příznaků, které dovedou zásadním způsobem ovlivnit ženinu spokojenost se životem.

Ačkoliv jde o přirozený proces, dámy hledají způsoby, jak se tohoto nepohodlí zbavit. Proto často sahají po přírodních doplňcích stravy, které dovedou podporovat hladinu energie, sexualitu a normální hormonální činnost.

💡  Nakupujte bezpečně: Menox 45 nebo jakýkoliv jiný doplněk stravy doporučujeme kupovat v ověřených e-shopech. Získáte záruku toho, že se jedná o 100% originální výrobek se zárukou kvality. ✅  Menox45.cz

Má ale význam zkoušet doplněk stravy Menox 45?

Co je Menox 45

Jak už název napovídá doplněk stravy ✅ Menox 45 je doplněk stravy pro ženy v období menopauzy, který obsahuje bylinky, vitamíny, minerály a další důležité látky, které přispívají ke komfortnímu prožívání klimakteria.

Jelikož jde (ve srovnání s jinými přípravky) o méně známý doplněk stravy, na oficiálních stránkách se nás Menox 45 snaží přimět k nákupu tím, že nám nabízí nezávaznou zkoušku na 30 dní.

Menox 45💡 Menox 45

⭐ Doplněk stravy během klimakteria

✅ 17 esenciálních aminokyselin
✅ 5 fytosterolů
✅ více než 20 nasycených a nenasycených mastných kyselin
✅ Přírodní složení
✅ Garance vrácení peněz

Složení

Když se díváme na složení doplňku stravy ✅ Menox 45, zdá se nám být poměrně dobré, obsahuje totiž široké spektrum pro tělo důležitých látek.

V každé dávce najdeme:

  • Vitamín B1 (normální činnost CNS a srdce)
  • Vitamín C (snížení únavy a vyčerpání, imunita, anti-age…)
  • Vápník (kosti, zuby…)
  • Draslík (normální činnost svalů, normální krevní tlak)
  • Měď (ochrana buněk před oxidativním stresem, pigmentace kůže)
  • Zinek (svaly, kosti…)
  • Fosfor (buněčné membrány)
  • Železo (červené krvinky)
  • Mangan (ochrana buněk, pojivové tkáně)
  • Selen (štítná žláza, vlasy a nehty)
  • Hořčík (normální psychická činnost)

Dále je v tomto doplňku stravy maca peruánská, jetel, hloh a ploštičník hroznovitý. Všechny tyto bylinky se obvykle používají v doplňcích stravy pro zralé ženy.

Kde se dá koupit?

Kromě oficiálních stránek lze Menox 45 koupit i na portále MALL. Trochu nás ale překvapuje, že na jiných (důvěryhodných) místech ho nemůžeme najít.  Obchodní podmínky v tomto případě ovšem vypadají normálně .

Zkušenosti zákaznic

Největším kamenem úrazu je v této chvíli to, že ✅ Menox 45 nemá prakticky žádné recenze. (Viz jeho absence na srovnávačích zboží.) Jelikož recenze, které se uvádějí na webu, nebereme kvůli možnosti manipulace s nimi v úvahu, podívali jsme se do internetových diskuzí, kde se pár lidí rozhodlo sdílet svoji zkušenost.

Ženy, které vložily do doplňku stravy Menox 45 svoji důvěru o něm nejčastěji říkají, že:

Výhody
  • Jim pomohl
  • Jim zabral asi po 14 dnech
  • Jim pomohl zmírnit návaly horka

Zkušenosti z internetu

Zkušenosti s Menox 45
Vitalion.cz

I přes pár recenzí však bylo žen, které se ho rozhodly podělit o své zkušenosti s ostatními, relativně málo. Přesto si myslíme, že se jedná o kvalitní výrobek se silným složením, který stojí za zkoušku.

Alternativy Menox 45

Vybíráte doplněk stravy pro ženy v období menopauzy, ale chcete nevíte který vybrat? Napsali jsme pro vás další recenze tak, aby byl váš výběr jednodušší. Přírodní doplněk stravy Womeno, FytoFEM Harmony + Control nebo Elli MenoOsteo FORTE.

 

 

Máte s doplňkem stravy Menox 45 nějakou osobní zkušenost? Pokud ano, budeme rádi, když nám ji napíšete do komentářů pod článkem.

Napsat komentář