FytoFEM recenze: Pomáhá ženám při menopauze?

V době příchodu první menstruace a během mládí si to nedovede většina z nás představit, s postupujícím věkem však začne docházet k úbytku ženských pohlavních hormonů a k pozvolnému poklesu plodnosti. Mohl by vám s těmito problémy pomoci přírodní doplněk stravy FytoFEM Harmony + Control?

fytofem harmony recenze

Estrogen je jedním z ženských pohlavních hormonů, který je důležitý jak pro reprodukci, tak pro naše celkové zdraví. Jenže, s narůstajícím věkem přichází perimenopauza, která odstartovává konec reprodukčně aktivního období. A protože organismus dovede citlivě reagovat i na opravdu malé změny, nelze se divit, že během přechodu musí většina z nás očekávat pořádně divoké rodeo.

Přečtěte si: Připomeňte si, jaké jsou příznaky menopauzy

Lékaři však na potíže s menopauzou ženám tradičně nepředepisují žádnou konkrétní léčbu, protože jde o běžný proces, který nevykazuje žádnou patologii. Z toho důvodu ženy ve velké míře zkouší nejrůznější estrogen tablety, které obsahují bylinky a další látky na zmírnění návalů horka, pocení a dalších nežádoucích příznaků, které mohou významným způsobem ovlivnit vaši celkovou pohodu a zdraví.

💡  Nakupujte bezpečně: FytoFEM Harmony + Control nebo jakýkoliv doplněk stravy na menopauzu doporučujeme kupovat v ověřených e-shopech. Získáte záruku toho, že se jedná o 100% originální výrobek se zárukou kvality. ✅  FytoFEM Harmony na Prozdravi.cz

Uděláte dobře, když se rozhodnete vyzkoušet FytoFEM Harmony + Control?

Co je FytoFEM Harmony + Control?

✅ FytoFEM Harmony + Control je doplněk stravy pro zralé ženy, který  obsahuje vitamíny, bylinky a další látky, které zvyšují komfort v době menopauzy.  Podporuje psychické uvolnění, normální funkci metabolismu, normální stav kostní hmoty, pomáhá omezovat návaly horka a pocení a podporuje normální náladu.

Tip redakce – FytoFEM Harmony + Controlfytofem harmony control

💊 přípravek pro ženy po čtyřicítce

✅ Pro ženy v menopauze
✅ Pomáhá vrátit komfort a harmonii
✅ Komplex přírodních látek
✅ 14 účinných látek

 

 

Co obsahuje?

 

✅ FytoFEM Harmony se stejně, jako třeba Menox 45 a Elli Menoosteo Forte, řadí k vícesložkovým doplňkům stravy, které obsahují vitamíny, bylinky a mnoho dalších.

Přímo ve FytoFEM Harmony + Control najdeme chróm, hořčík, vitamín B6, vápník, vitamín D3, zinek, kozlík lékařský, extrakt z guarany, jetel luční a mnoho dalších.

Kompletní složení

Složení V 1 tabletě
Jetel luční červený 75 mg
Sója 25 mg
Smldinec chlupatý 9.5 mg
Komplex fytosterolů 20 mg
Kozlík lékařský 45 mg
Vitamín B6 1.4 mg
Selen 0.055 mg
Vitamín D 0.005 mg
Vápník 120 mg
Zinek 10 mg
Chrom 0.04 mg
Kyselina pantothenová 6 mg
Hořčík 56.2 mg

Dávkování a cena

V doplňku stravy FytoFEM Harmony + Control dohromady najdete 90 tablet. Vzhledem k tomu, že se ho doporučuje užívat jednou denně před spaním, vydrží vám na tři měsíce. Jeho cena se pak pohybuje kolem 500,-, takže patří k těm, které jsou cenově velmi dobře dostupné.

Zkušenosti zákaznic

Ženy jsou s užíváním doplňku stravy FytoFEM Harmony + Control veskrze spokojené, o čemž svědčí i pozitivní hodnocení na různých srovnávačích zboží.

Nejčastěji o něm říkají, že:

Výhody
  • Jejich potíže po krátkém čase po zahájení užívání odezněly
  • Vnímají omezení návalů horka a pocení
  • Se jim po něm lépe spí
  • Ho užívají dlouhodobě a jsou spokojené

Ty nespokojené zmiňují, že:

Nevýhody
  • Na ně doplněk nezabíral
  • Je příliš drahý

Zkušenosti z internetu

fytofem harmony zkušenosti
Zdroj: Pilulka.cz
fytofem harmony control dikusze
Zdroj: Zbozi.cz

V případě, že byste chtěly vyzkoušet ještě nějakou další zajímavou alternativu, sáhněte po českém doplňku stravy Womeno, který taktéž obsahuje bylinky a další látky pro zvýšení komfortu během menopauzy.

Také máte s FytoFEM Harmony + Control dobrou zkušenost?

Napsat komentář