Elli MenoOsteo FORTE [recenze]: Pomůže během menopauzy?

Přechod je období, v jehož průběhu dochází v těle ženy k mnoha změnám, které mohou v budoucnu zásadně ovlivnit její zdraví. Jedním ze strašáků je řídnutí kostí, které může hrozit komplikovanou zlomeninou i při velmi mírném traumatu. Proto se dnes podíváme na to, jaké jsou zkušenosti s doplňkem stravy Elli MenoOsteo FORTE.

elli menoosteo forte recenze

Klimakterium je období v životě ženy, kterému se téměř žádná z nás nevyhne. Jak jistě víte, ženská plodnost je jasně ohraničená (což souvisí s tím, že ženy se s finální zásobou vajíček již rodí), takže je jasné, že jednoho dne o ni nenávratně přijdou.

Vzhledem k tomu, že ženská plodnost je poměrně intenzivně ovládána hormony, jakmile dojde k vyhasnutí funkce vaječníků, jejich činnost se poměrně výrazně změní. Mezi příznaky přechodu patří kromě návalů horka a pocení i častá změna nálad, deprese s úzkostí, přibírání na váze, ztráta chuti na sex a v neposlední řadě také řídnutí kostí, kvůli kterému se můžete dočkat i opravdu komplikovaných zlomenin. (Třeba i jen při bouchnutí se o tvrdý povrch rukou a podobně.)

💡  Nakupujte bezpečně: Elli MenoOsteo FORTE nebo jakýkoliv jiný doplněk stravy doporučujeme kupovat v ověřených e-shopech. Získáte záruku toho, že se jedná o 100% originální výrobek se zárukou kvality. ✅  Elli MenoOsteo FORTE na Prozdravi.cz

Proto se podíváme na to, jestli by vám s tím mohl doplněk stravy Elli MenoOsteo FORTE nějak pomoci.

Co je Elli MenoOsteo FORTE?

Jak už bylo řečeno, ✅ Elli MenoOsteo FORTE je doplněk stravy pro zralé ženy, které chtějí zmírnit příznaky menopauzy. Kromě toho, že obsahuje pro ženy důležité vitamíny v něm najdeme i bylinky a další látky přírodního původu.

💡 NÁŠ TIP – Elli MenoOsteo FORTE

⭐ Doplněk stravy během menopauzy

✅ 9 účinných látek
✅ Pozitivní zkušenost
✅ Přírodní složení
✅ Při menopauzních potížích

Složení

Nyní se mrkneme na to, co objevíme v každé jedné kapsli. Podle toho si lze udělat předběžný obrázek, jaké může mít tento doplněk stravy benefity.

Na etiketě najdeme:

  • Extrakt ze sóji
  • Extrakt z chmele otáčivého
  • Extrakt z jetele lučního
  • Vitamín K2
  • Vitamín D3
  • Vápník
  • Vitamín B2
  • Vitamín B12
  • Kyselinu listovou

Kompletní složení

Aktivní látky v 1 tobolce
Vápník 250 mg
Sója 70 mg
Chmel otáčivý 40 mg
Jetel luční červený 10 mg
Vitamín B2 2 mg
Kyselina listová 0.2 mg
Vitamín K2 0.01 mg
Vitamín D3 0.0066 mg
Vitamín B12 0.006 mg

Už z výše uvedeného seznamu lze soudit, že mezi hlavní účinky tohoto doplňku stravy patří výživa kostí, které potřebují pravidelný přísun vitamínu K2, D3 a vápníku. Trochu nám tu ale chybí hořčík, který je pro posílení kostí taktéž potřeba. (Kdo by pro sebe chtěl udělat ještě něco navíc, ten by měl doplňovat i kolagen, který ve složení taktéž chybí.)

Cena a dávkování

Standardní dávkování jsou 2 tablety denně. Pokud ale toužíte po rychlejším nástupu účinků, prvních 14-21 dní můžete užívat až 3 tablety za den. Jakmile se projeví první pozitivní změny, doporučuje se tento doplněk stravy užívat dlouhodobě, minimálně ale po dobu 3 měsíců.

Co se týče ceny, ta je poměrně přátelská.  V závislosti na prodejci se pohybuje od 390 do 550,- . Z toho důvodu bychom vám doporučili použít srovnávač zboží a vybrat si nejvýhodnější nabídku.

Zkušenosti zákaznic

Nyní se podíváme na to, co na užívání tohoto doplňku stravy říkaly ženy, které se rozhodly o své názory podělit ve svých uživatelských recenzích.

Tyto dámy nejčastěji zmiňují, že:

Výhody
  • Jim vyhovuje velké balení
  • Si tento doplněk stravy kupují pravidelně
  • Se jim zdá cenově dobře dostupný
  • Se cítí méně podrážděné
  • Jim ustoupily návaly horka

Ty nespokojené zmiňují, že:

Nevýhody
  • Při dlouhodobém užívání jim přišlo, že se oslabil jeho účinek (takže ho musely prostřídat s jiným doplňkem stravy)
  • Na ně nijak nepůsobil
Elli MenoOsteo recenze a zkušenosti na Zboží.cz
Zdroj: Zboží.cz
Elli MenoOsteo zkušenosti
Zdroj: Pilulka.cz

Samozřejmě, objevují se i takové ženy, které říkají, že jim ✅ Elli MenoOsteo FORTE nepomohl, těch ale byla spíš menšina. O tom ostatně svědčí skutečnost, že na srovnávači  Heuréka má v uživatelském hodnocení procentuálně 89% spokojenost a na srovnávači Zboží dosahuje spokojenost s ním 88 % .

Pokud vás tedy trápí potíže s příznaky menopauzy a ráda byste si od nich alespoň na chvíli ulevila, není důvod, proč byste měla s vyzkoušením tohoto doplňku stravy váhat.

Alternativy Elli MenoOsteo FORTE

Chcete si doplněk stravy ✅ Elli MenoOsteo FORTE porovnat s dalšími konkurenčními výrobky? Napsali jsme pro vás další recenze. Doplněk stravy Womeno, Menox 45 nebo FytoFEM Harmony + Control.

 

 

Máte s Elli MenoOsteo nějakou osobní zkušenost? Pokud ano, budeme rádi, když nám ji napíšete do komentářů pod článkem.

Napsat komentář