Womeno recenze: Má skutečně účinky na menopauzu?

Menopauza představuje pro ženy velkou zatěžkávací zkoušku, protože se s ní spojuje široké spektrum vedlejších příznaků, které mají přímý dopad na naši celkovou pohodu, vzhled a zdraví. Uleví vám od některých z nich doplněk stravy pro zralé ženy Womeno?

Mezi příznaky menopauzy patří kromě ztráty menstruace a plodnosti také vaginální suchost, únava, bolest hlavy, nespavost, návaly horka a pocení a mnoho dalších, včetně přibírání na váze a horší kvality pokožky a vlasů. Jelikož se ale toto období života považuje za normální, a vzhledem k tomu, že ženy musí zůstat i přes tyto potíže v pracovní i osobní rovině stále aktivní, je pochopitelné, že mnohé toho mají po nějaké době plné zuby.

Přečtěte si: Znáte hormon estrogen?

Jedním z řešení, které si ženy často volí, jsou estrogen tablety. Jde o doplňky stravy s obsahem vitamínů, minerálů, bylinek a dalších látek přírodního původu, které obsahují fytoestrogeny, které se svou strukturou podobají ženskému hormonu estrogenu. Další obsažené látky pak mohou podporovat sexualitu, psychické zklidnění, omezení návalů horka a pocení či mohou dodatečně podporovat normální kvalitu vlasů a pokožky.

Co přesně můžete očekávat, když se rozhodnete vyzkoušet český doplněk stravy pro zralé ženy Womeno?

Co je Womeno?

✅ Womeno je český doplněk stravy pro zralé ženy, které chtějí zatočit s negativními příznaky menopauzy. Obsahuje v sobě 12 látek přírodního původu, což z něj činí jeden ze silnějších přípravků, který je v současné době na našem trhu k dostání.

Mezi jeho pozitivní účinky patří podpora hormonální rovnováhy i v náročném životním období, kterým přechod jednoznačně je, podpora vitality a energie, podpora imunitního systému, podpora soustředění a podobně.

Složení Womeno: Vitamíny a bylinky

Tím, co rozhoduje o tom, zda je doplněk stravy pro menopauzální ženy kvalitní, často bývá složení. Proto nás těší, že ve ✅ Womeno nacházíme bylinky a vitamíny, které se tradičně spojují se zvyšováním psychické pohody a fyzického komfortu.

V každé jedné kapsli najdete:

  • Jetel luční červený
  • Ploštičník hroznatý
  • Smldinec chlupatý
  • Len setý
  • Drmek obecný
  • Ženšen pravý

A mnoho dalších látek, včetně zinku, vitamínu B6, vitamínu D, vitamínu E a dalších.

Výhodné balení s příjemnou slevou

Jistě oceníte, že i když za normálních okolností koupíte jedno balení doplňku stravy ✅ Womeno za 395,- + poštovné, které vám vydrží na 1 měsíc, čím větší množství výrobku koupíte, tím zajímavější na vás čekají výhody. Balení na 2 měsíce užívání například získáte s přepravou do Balíkovny zdarma. Balení na 3 měsíce pak stojí o 160,- méně, než kolik byste zaplatily za samostatná balení, plus u něj budete mít dopravu zdarma. Jde tedy o poměrně citelnou finanční úsporu. (K dispozici jsou pak ještě zvýhodněné balíčky na 4, 5 a 6 měsíců.)

Když Womeno srovnáme s doplňkem stravy FytoFEM, jeho složení se nám zdá být pro ženy zajímavější. Speciálně pak pro ty, které trápí silnější projevy menopauzy, na které jim nestačí dlouhodobé užívání doplňků stravy s obsahem menšího počtu vitamínů, bylinek a živin. 

 

 

Napsat komentář