Inca Collagen RECENZE: Vyplatí se zkusit tento kolagen?

Kolagen je důležitou složkou lidského těla. S postupujícím věkem a špatně nastaveným životním stylem ale jeho produkce postupně klesá, takže je vhodné ho doplňovat z nějakého externího zdroje. Dnes se společně zaměříme na to, jestli vám může nabídnout pomoc rozpustný Inca Collagen.

Kolagen na pleť se používá dlouhé roky. Kromě toho, že tváři dodává plnost a pomáhá vyhlazovat viditelné vrásky, může pozitivně ovlivnit i kontury obličeje, které mohou kvůli jeho úbytku postupně vadnout. Z jeho užívání pak obvykle profitují i nehty a vlasy, kterým dodává pružnost, hladkost a zdravý vzhled.

Jaký je nejlepší kolagen na pleť, vlasy či nehty?
Kolagen na pleť srovnání a recenze

Podívejte se na naše srovnání TOP kolagenů!

Probereme tato témata:

  • Účinky kolagenu
  • Jaký kolagen vybrat na pleť
  •  Nejlepší kolagen na pleť v ČR 

Jenže, ne každý kolagen, který je na našem trhu k dostání, je skutečně dobrý. Proto si společně uděláme jejich menší revizi a podíváme se na to, zda se vyplatí zkoušet bioaktivní Inca Collagen.

Přečtěte si: Recenze kolagenu Collalloc

Co je Inca Collagen?

✅ Inca Collagen je bioaktivní kolagenový doplněk stravy, který podporuje normální vzhled pokožky. Jeho dlouhodobé užívání by také mělo přispět ke zlepšení kvality vlasů a nehtů. Jeho kvalita stojí na tom, že neobsahuje žádné přidané látky a pochází z moře, takže se právem řadí k dražším přípravkům tohoto typu na trhu. Mnoha lidem také vyhovuje, že jde o český výrobek, jehož nákupem podporují domácí ekonomiku.

Jediné, v čem spatřujeme malou nevýhodu je to, že Inca Collagen ve složení neobsahuje ani vitamín C, který se doporučuje s kolagenem brát. (Protože zlepšuje jeho vstřebatelnost.) To znamená, že kolagen buď musíte rozpustit ve vodě s citronem nebo ho užívat spolu s doplňkem stravy s vitamínem C. (Který má sice Inca Collagen v nabídce, ale řekněme si upřímně, že jde o krok navíc.)

Cena a dávkování

V jednom balení ✅ Inca Collagen se dohromady nachází 30 samostatně porcovaných sáčků, které stačí jen rozpustit ve vodě. Výhodou takového balení je to, že je možné vzít si ho s sebou i do práce či na cesty. V neposlední řadě je asi každému jasné, že takové balení vydrží na 1 měsíc užívání. Cena za jedno se pak pohybuje kolem 1 300-1 400,- za jedno.

Zkušenosti zákaznic

Většina uživatelek je s tímto doplňkem stravy od ✅ Inca Collagen spokojená, o čemž svědčí jeho vysoké hodnocení na srovnávačích zboží. Co když se ale podíváme na konkrétní recenze?

V takovém případě si přečteme, že:

  • Ho ženy považují za osvědčený a kvalitní
  • Jim vyhovuje čistota kolagenu
  • Pozorují zlepšení kvality pleti
  • Je přestaly tolik bolet klouby

Na druhou stranu, některým ženám vadilo, že vitamín C si musí dodatečně obstarat z nějakého jiného zdroje. Mnohým také nevyhovuje jeho vůně a chuť, kvůli kterým se jim špatně užívá.

V případě, že vám jde víc o příjemnou chuť kolagenu a ani ne tak moc o to, aby byl perfektně čistý (čímž myslíme bez dalších přísad), můžete vyzkoušet Venira kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť, který lze sehnat v několika atraktivních příchutích.

 

 

Jakou zkušenost máte s Inca Collagen vy?

Napsat komentář