Collalloc RECENZE: Jaké má tento kolagen účinky na pleť?

Kolagen je jednou z nejvíce zastoupených látek v našem těle. Jelikož ho ale s postupujícím věkem ubývá, rozhodně je moudré ho organismu dopřát z vnějšího zdroje. Protože je ale kolagenových přípravků na našem trhu spousta, dnes se zaměříme na to, co můžete očekávat od kolagenu Collalloc.

Jak jistě víte, kolagen na pleť se v poslední době stává obrovským hitem. Speciálně pak oblasti anti-age, protože jeho popíjení může pozitivním způsobem ovlivnit viditelnost vrásek, pružnost pokožky, plnost kontur, pěstěný vzhled vlasů a nehtů a podobně. (Což jsou oblasti, které dostávají časem pořádně zabrat.)

Ne každý beauty drink je ale dostatečně kvalitní. Některé obsahují spoustu přidaných látek, které by tam vůbec nemusely být. Další zase neobsahují vitamín C, který je pro správné vstřebávání kolagenu do těla dost zásadní.

Jak si tedy v tomto ohledu stojí Collalloc?

Jaký je nejlepší kolagen na pleť, vlasy či nehty?
Kolagen na pleť srovnání a recenze

Podívejte se na naše srovnání TOP kolagenů!

Probereme tato témata:

  • Účinky kolagenu
  • Jaký kolagen vybrat na pleť
  •  Nejlepší kolagen na pleť v ČR 

Co je Collalloc?

✅ Collalloc je doplněk stravy, který obsahuje bioaktivní mořský kolagen. Vzhledem k tomu, že neobsahuje žádné další příměsi, bude vyhovovat ženám, které mají zájem o užívání co nejčistšího produktu. Na druhou stranu, jeho drobným nedostatkem je to, že v něm není vitamín C. Samozřejmě, Collalloc ho nabízí jako samostatný doplněk stravy, jedná se ale o další krok navíc, na který musíte myslet.

Kolik stojí a jak se užívá?

Collalloc je porcovaný v jednotlivých sáčcích, což znamená, že si ho můžete vzít třeba do práce a na cesty. Velkou výhodou je tedy jeho praktické balení. V jednom balíčku je dohromady 30 sáčků, takže vám vyjde na měsíc užívání. Cena se pohybuje kolem 600,-, takže ho lze považovat za cenově dobře dostupný, když ale připočítáme dodatečné náklady za obstarání si vitamínu C, tak ekonomický už být nemusí.

Co o něm říkají uživatelky?

Kolagen od ✅ Collalloc patří k těm dobře zavedeným, takže vás nejspíš vůbec nepřekvapí, že na srovnávačích zboží získává veskrze pozitivní hodnocení, které se přibližuje až k 90 %. Když se ale podíváme na konkrétní názory, některé ženy mají k jeho užívání drobné výhrady.

Ženy nejčastěji o Collalloc kolagenu říkají, že:

  • Při dlouhodobém užívání funguje
  • Jim vyhovuje dobrá rozpustnost ve vodě a absence dalších přidaných látek
  • Jim vadí chuť a vůně rybiny
  • Jim vyhovuje jeho cenová dostupnost
  • Pozorují snížení vypadávání vlasů
  • Mají méně suchou pokožku
  • Mají pevnější nehty
  • Jim vadí absence vitamínu C ve složení

Jak vidíte, názory na ✅ Collalloc kolagen se různí. Zatímco některé ženy jsou spokojené s tím, že neobsahuje žádné další látky, jiným přesně z toho stejného důvodu Collalloc kolagen vadí. Záleží tedy především na tom, co přesně hledáte. Pokud vám jde hlavně o to, aby kolagen neobsahoval žádné další příměsi a nevadí vám dodatečně z jiného zdroje doplňovat vitamín C, mohl by pro vás představovat dobrou volbu. Alternativu pak může představovat Inca Collagen nebo kolagenový nápoj s příchutí od Venira.

 

 

Jakou zkušenost s Collalloc kolagenem máte vy?

Napsat komentář