Estrogen tablety Feminus (recenze): Pomohou i vám?

Straší vás přízrak menopauzy a bojíte se, jakým způsobem zasáhne do vašeho každodenního života? Kromě celkové změny životního stylu vám může v tomto životním období prospět dlouhodobé užívání přírodních doplňků stravy na podporu hormonální rovnováhy, mezi které patří i Feminus. Vyplatí se po něm sáhnout?

Menopauza rozhodně nepředstavuje pro ženy příjemný životní moment. Především proto, že se o ní málo mluví. Tím pádem tedy mnohé netuší, zda jsou její projevy, se kterými se potýkají, ještě v pořádku, či nikoliv.

Abychom si je trochu připomněly, patří k nim například návaly horka a pocení, větší náladovost, zhoršená kvalita pokožky či přibírání na váze, bolest hlavy nebo únava. S chutí na sex to bývá různé. Zatímco některé ženy si ho dopřávají ve větším množství a mají radost z toho, že již nemusí řešit neplánované početí, u mnoha jiných dochází k ochlazení touhy a k přesunutí pozornosti jiným směrem.

Co vše Feminus obsahuje? Jak by se měl užívat? A co o něm říkají uživatelky?

Co je Feminus?

Feminus je volně prodejný doplněk stravy pro zralé ženy, které mají zájem podpořit svůj komfort v období perimenopauzy a menopauzy. Obsahuje látky přírodního původu, takže nejde o hormonální terapii. Komplex látek pak může přispět k omezení návalů horka a pocení, které vás mohou zaskočit kdykoliv během noci nebo dne. Také může podpořit normální hladinu energie či normální spánek.

Tip: Co říkáme na FytoFEM?

Co najdeme uvnitř?

Jak už bylo řečeno, jde o přírodní doplněk stravy, to znamená, že v sobě kombinuje především vitamíny a bylinky.

V každé dávce je:

  • Maca peruánská (té se také říká peruánská viagra)
  • Withanie snodárná (ta se spojuje s podporou spánku a s celkovým zklidněním)
  • Extrakt z kakaa
  • Kotvičník zemní (o kterém se říká, že podporuje libido)
  • Vitamín C
  • Andělika čínská (jedna z bylinek na menopauzu)
  • Vitamín E
  • Zinek

A mnoho dalších látek, včetně vitamínu D3, vitamínu B12, damiány pravé atd.

Jak ho užívat a kolik stojí?

Feminus se užívá dvakrát denně, protože při užívání jedné kapsle za den by nemusel mít požadovaný efekt. Co se týče ceny, balení na měsíc vás vyjde na částku kolem 569,-. Na oficiálních stránkách si lze objednat i dlouhodobý odběr, v průběhu kterého můžete získat měsíční balení o něco levněji. (Konkrétně činí úspora 75,-.) Dlouhodobý odběr je navíc možné kdykoliv zrušit. Kdo bude chtít, ten si může Feminus koupit i v lékárnách, ve kterých je běžně dostupný.

Tip: Recenze doplňku stravy Womeno

Co na něj říkají ženy?

Ženy mají s doplňkem stravy Feminus obvykle dobré zkušenosti. Kladně na něm hodnotí například velikost balení. Také uvádí, že pociťují trochu větší množství energie. Také podle nich splňuje očekávání. Zralé dámy také kladně hodnotí citáty v každém balení. V neposlední řadě také v některých případech uvádí, že se jim po něm lépe spí.

Pokud tedy zatím ještě váháte, doplněk stravy Feminus vám můžeme doporučit.

Napsat komentář