Garden of life [recenze]: Je skutečně tak kvalitní?

Pokukujete po doplňcích stravy s obsahem kolagenu, ale nevíte, který si vybrat? Jednou z voleb může být ten od Garden of Life. Co tyto kolageny obsahují? A vyplatí se podívat i na další produkty od této značky?

V průběhu života produkce kolagenu v organismu klesá. A protože tkáním propůjčuje pružnost a plnost, je pochopitelné, že nám po nějakém čase začne viditelně chybět. U doplňků stravy s obsahem kolagenu se ale vyplatí číst složení, protože některé neobsahují třeba super důležitý vitamín C. 

Přečtěte si: ZEEN kolagen recenze

Pro volbu značky doplňků stravy Garden of Life primárně hovoří skutečnost, že jde o výrobky v BIO kvalitě. Také se klade velký důraz na ekologii při získávání vstupních surovin a na RAW zpracování, díky kterému si látky zachovávají maximální množství živin. (V nabídce jsou kromě kolagenu například i vitamíny pro těhotné ženy či Omega 3 pro děti.)

Když se vrátíme ke kolagenu, jaké by měly být vaše důvody pro jeho vyzkoušení?

O Garden of Life kolagenu

Kolagen od Garden of Life obsahuje dva typy vysoce vstřebatelných kolagenových peptidů, které podporují mladistvý vzhled a krásu. Konkrétně jde o kolagen typu I a o kolagen typu III. První se nachází především v kůži, nehtech a ve vlasech. Druhý zmíněný typ se zase nachází i ve svalech a cévách. Zajímavostí je, že tento kolagen se vyrábí v několika příchutích. Můžete si tedy vybrat, zda vám víc vyhovuje chuť granátového jablka či citronu.

Tip: Co říkáme na KolagenDrink?

Jaké má složení?

Kolagen Garden of Life pochází z turů, kteří se volně pasou na pastvinách. Pochází tedy od spokojených zvířat. Také v tomto doplňku stravy najdeme vitamín C, což je velmi důležitá informace, oxid křemičitý z organického bambusu a biotin. Plusem jsou rozhodně i probiotika.

Cena za tento doplněk stravy se pohybuje kolem 1 000,- za jedno balení. Za tuto částku však obdržíte kvalitní produkt, jehož výroba a filozofie budou v souladu s vašimi hodnotami.

Finální verdikt

Vzhledem ke složení, k filozofii značky a k širokému spektru příchutí, které udělají z jeho užívání pohodovou záležitost, vám můžeme kolagen od Garden of Life doporučit.

Také máte s doplňky stravy Garden of Life dobrou zkušenost?

Napsat komentář