Vivaco kosmetika [recenze]: Dává smysl ji vyzkoušet?

Pokud vám není jedno, jakou kvalitu má vaše pečující kosmetika, s největší pravděpodobností jste už někdy narazily na značku Vivaco. I když je hodně oblíbená kozí kosmetika, seženete tu i BIO tělové máslo a mnoho dalších zajímavých produktů, které byste měly při nejbližší příležitosti vyzkoušet.

Hodně žen preferuje přírodní kosmetiku, která je ještě ke všemu vyrobená v Česku. V tomto ohledu je značka Vivaco odpovědí na vaše tužby, protože všechny tyto parametry náročnějších uživatelek hravě splňuje.

Aby toho snad nebylo málo, Vivaco má opravdu široké portfolio výrobků, z nichž mnohé budou vyhovovat i ženám s ekzémem nebo jiným typem atopie. Když k tomu ještě přidáme dobrou cenovou dostupnost jednotlivých výrobků, neexistuje žádný dostatečně dobrý důvod, proč se této značce vyhýbat. (V případě potřeby ale na internetu snadno objevíte i nějaký zajímavý slevový kupón, stačí se jen informovat o aktuální nabídce slevových a kupónových portálů.)

O Vivaco

Vivaco funguje na českém trhu už od roku 2001, nejedná se tedy o žádného nováčka. Co se týče sortimentu, ten se orientuje především na vlasovou, tělovou, pleťovou a koupelovou péči, která bude vyhovovat i opravdu náročným zákazníkům a zákaznicím. Vivaco navíc pracuje tak, aby vše, co dělá, bylo v souladu s přírodou.

Kromě toho, že Vivaco odebírá ingredience od lokálních dodavatelů, výrobky jsou založeny na přírodních přísadách. Také neobsahují parabeny a nejsou testovány na zvířatech. Ke každé objednávce byste navíc měly dostat alespoň malý extra dáreček, můžete tedy vyzkoušet tester/vzorek dalšího výrobku.

Z čeho si můžete vybírat?

Kdybychom měly vyjmenovat všechny výrobky a řady, které Vivaco vyrábí a prodává, pravděpodobně bychom tu mohly sedět ještě zítra. Proto se raději podíváme do kategorie “Nejprodávanější”, ze které vybereme několik nejžhavějších tipů.

Velké oblibě se od značky Vivaco těší třeba:

  • Krém na ruce a nehty Hrozno
  • Keratinový šampon na vlasy s kofeinem VIVAPHARM
  • Sprchový gel s kozím mlékem VIVAPHARM
  • Kolagenová maska na obličej a dekolt
  • Himalájská růžová sůl do koupele
  • Pleťová čistící voda s růžovou vodou VIVAPHARM

A mnoho dalších, včetně nejrůznějších kosmetických balíčků, které mohou potěšit i jako milý dárek pro maminku, kamarádku či jen tak pro sebe.

Kde tuto kosmetiku koupit?

Nejlépe uděláte, když kosmetiku Vivaco objednáte na oficiálním e-shopu, kde seženete všechny druhy a řady této kosmetiky. Také ale můžete zaběhnout do některé z lékáren, které prodávají i kosmetiku, protože i tam bývá Vivaco celkem často k dostání. V neposlední řadě ale také můžete kosmetiku Vivaco koupit na e-shopech, které se orientují na prodej přírodní kosmetiky.

Zkušenosti zákazníků a zákaznic

Když se podíváme na srovnávač zboží Heuréka, můžeme vidět recenze zákazníků a zákaznic, kteří hodnotí nákupy na e-shopu Vivaco. V první řadě se hodí říct, že celková spokojenost s nákupem se pohybuje na 99 %, v hvězdičkovém hodnocení pak na 4,9 z 5. To znamená, že má tento obchod velmi dobrou pověst a nákup v něm by měl proběhnout bez nejmenších problémů.

Když mrkneme na konkrétní hodnocení, dočteme se, že:

  • Vivaco nabízí kvalitní výrobky za přijatelnou cenu
  • Má super rychlé dodání
  • Vše bylo v naprostém pořádku
  • Se jim líbí dáreček k objednávce
  • Na e-shopu nakupují opakovaně
  • Je jim sympatické, že jde o českou značku
  • Jsou maximálně spokojení

Vzhledem k tomu, že vyjmenované klady u jednotlivých hodnocení si bývají v mnoha ohledech podobné, není nutné zabíhat do větších podrobností. Zásadní je, že drtivá většina nakupujících hodnotí kosmetiku Vivaco výrazně kladně, jsou spokojeni s výběrem, cenami i rychlostí dodání.

Pokud jste tedy kosmetiku Vivaco ještě nezkusily, není důvod, proč byste měly déle váhat. Určitě si u této značky najdete svého oblíbence i vy.

 

 

Jaký je váš nejoblíbenější výrobek od české kosmetiky Vivaco?

Napsat komentář