Venira kolagen [recenze]: Jedná se o prémiový kolagen na pleť?

Kolagen je jednou z hlavních stavebních látek nejednoho živočicha. Jde o nerozpustnou bílkovinu, která se nachází především ve vazivové tkáni a chrupavkách. Také ho ale najdeme například v pokožce. Vzhledem k tomu, že v průběhu času jeho produkce v organismu klesá, je moudré ho doplnit z vnějšího zdroje. Dnes se podíváme na to, jaké možnosti vám může nabídnout kolagen od populární značky Venira.

I když možná Veniru znáte díky vícesložkovým doplňkům stravy na podporu růstu vlasů a kosmetickým olejům, její sortiment se v posledních několika letech významně rozšířil. Díky tomu ženy na oficiálním webu najdou například doplňky stravy na podporu imunity a CBD oleje. A to není vše. Vzhledem k tomu, že péče o tělo by měla být maximálně komplexní, Venira má v zásobě i široké spektrum kolagenových nápojů, které potěší i náročné uživatelky.

Přečtěte si: Recenze kolagenu Curapil

Jaké všechny druhy kolagenu Venira můžete vyzkoušet? A v čem se od sebe odlišují?

Kolagen od Venira: S příchutí a zajímavým složením

Venira nemá v nabídce jen jeden kolagenový nápoj, díky tomu si mohou ženy snadno vybrat, kterému z přípravků chtějí dát šanci. V případě, že máte rády inovace, jistě vás mile potěší kolagen ve formě srdíček s malinovou příchutí, ve kterých je ještě kyselina hyaluronová a vitamín C. V průběhu dne si stačí zobnout čtyři. Vzhledem k hravé formě budete mít pocit, že péče o krásu je vlastně zábava.

Kdo má zase neblahou zkušenost s přírodním kolagenem bez příchuti, který po rozpuštění ve vodě chutnal jako rybina, ten může sáhnout po Venira PREMIUM kolagenovém drinku, který je dostupný v několika příchutích (jahoda-limetka, černý rybíz, malina; meruňka, jablko, jahoda). V každém takovém balíčku je 30 sáčků, jejichž obsah stačí rozmíchat ve vodě. Opět ve složení navíc najdeme vitamín C a kyselinu hyaluronovou. Jistě ale ve složení oceníte i mnoho dalších aktivních látek, které podpoří vaši krásu a pěstěný vzhled.

Přečtěte si: Recenze kolagenu Collalloc

K dostání je pak ještě Venira kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť a velké balení Venira Premium kolagenu, vždy v jedné příchuti. (V případě, že sáhnete po již naporcovaném kolagenu, dohromady budete mít k dispozici 3 různé příchutě po 10 sáčcích.) Jak tedy vidíte, nabízí se vám široká paleta možností, co si během nákupu přihodit do nákupního košíku.

Kolik stojí?

Každý ze zmíněných kolagenů vás vyjde na trochu jinou cenu. Například již zmíněné balení kolagenových srdíček vás vyjde na 499,-, takže jde o dobrou variantu pro mladší studentky a maminky, které o sebe chtějí pečovat, ale nemohou si dovolit utrácet větší částky z rozpočtu. Dále je velmi dobře dostupné trio příchutí Venira kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť, protože jedno balení vás vyjde na 699,-. Jak se pak dá logicky očekávat, nejdráž vychází PREMIUM verze kolagenu, která bez pár korun stojí téměř 1 000,-. Cena je ale opodstatněná, protože jde o skutečně nabušený produkt.

Spokojenost zákaznic

Zákaznice mají s Venira kolagenem dobré zkušenost, o čemž se můžete samy přesvědčit v uživatelských recenzích přímo na oficiálním e-shopu. Podle žen jsou účinky kolagenu po pravidelném užívání viditelné. Také jim vyhovuje příjemná příchuť, která není u každého doplňku stravy s kolagenem zdaleka samozřejmostí. V neposlední řadě, Venira kolageny budou vyhovovat i ženám, které mají potíže s polykáním prášků, protože mají uživatelsky přívětivý způsob užívání.

Venira kolagen vám tedy můžeme doporučit.

 

Napsat komentář